понедељак, 16. новембар 2015.

We are talking about one place! :)

Zdravo svima!
Još jedan ponedeljak ...I još obaveza za sutra i još jedan post za koji sam se jedva odlučila o čemu ću da pišem tj. u tome mi je pomogla drugarica...Imam čitavu listi mesta o kojima želim da pišem ali jednostavo nisam mogla da se odlučim pa sam zato tražila od drugarice da mi kaže jedno slovo,jer mi je samim tim suzila izbor...I eto odličila sam se...U petak će takođe biti posta,možda čak i dva ali će biti zakazani jer neću biti kod kuće...
Pa da počnemo...

Danas sam odlučila da ne putujemo toliko daleko pa sam se zato odlučila za 'komšiluk'...Spakujte kofere i jedan fotoaparat iako ste za ovaj grad već čuli ili ste možda čak i bili u njemu...Pa da vam otkrijem napokon,danas putujemo u Bosnu i Hercegovinu.Ne znam zašto ali iz nekog razloga jako volim BiH i imam čitav spisak mesta koja želim da posetim,a na tom mom spisku se nalazi i Mostar..
Mostar je grad,koji je smešten na obalama reke Neretve u sred Hercegovine...Mostar je poznat po čuvenom Starom mostu izgrađenom u XVI veku,koji je bio srušen da bi nakon rata bio opet izgrađen.
Ovaj grad koji poseduje izuzetno dugu istoriju drugačije nazivaju i 'grad na Neretvi'.I on je kao i sama Bosna i Hercigovina,grad preplitanja različitih vera i kultura...To je neverovatno koliko istorijskih spomenika ovaj grad poseduje sem tog Starog mosta koji je obeležije ovog grada...Dok sam malo istraživala o Mostaru na internetu za ovaj post našla sam obilje prelepih mesta čije ćete slike da vidite u nastavku posta... :)I to bi bilo to za ovaj post,nadam se da vam se post svideo...Do sledećeg posta:Bye bye :) <3
Voli vas vaša

10 коментара:

 1. Svidja mi se ovo da pises o drugim drzavama, gradovima :)
  Divan post <3

  ОдговориИзбриши
 2. I ja volim BiH,volim tu drzavu kao i njihov savrsen naglasak. A Mostar je zaista grad iz snova. Mozda si trebala da dodas jos malo teksta,iako su slike divne.


  alijindnevnik.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 3. Preleep grad aa *-*
  Odličan post ♥
  Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se i ja ću na tvoj takođe :**
  http://smizlica11.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 4. Super post! Baš je lepo... ☺

  milicinkutak123.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 5. Odličan post!❤❤❤
  milicaandandjela.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 6. jako lepo <3 <3 :)))
  http://highheelpoodl.blogspot.rs

  ОдговориИзбриши
 7. Predivno je! Definitivno ću morati da svratim ovde.

  Jasmina Di, x. | The Fashion Spell

  ОдговориИзбриши
 8. Hello! you have a great blog :)
  you may want to observe the GFC? :)
  I like to be in touch with interesting blogs :)
  I greet warmly the Polish!
  ayuna-chan.blogspot.com

  ОдговориИзбриши