петак, 16. октобар 2015.

We are talking about one place.... :)


Zdravo svima!
Petak je napokon...Jeeej!!!! :D Sedma nedelja škole je gotova.Pa mislim nije li to strašno?!Profesori potenciraju učenje,ispitivanje,testove i ocenjivanje svakog dana...Tromesečje je za svega par nedelja,a mi još uvek ne možemo da se saberemo da smo pošli u školu...Tako da čekamo svaki petak iznova i iznova,a taj vikend pak prebrzo prođe i dođe nova radna nedelja... Zato radujte se još jednom jesenjem vikendu,toplim bojama lišća,nadam se i po nekom zračku sunca i još jednom mom postu na ovu temu....


Danas se selimo malo zapadnije,pravac Italije ili mislim da bi se lepšem polu više svidelo da je nazovemo čizmicom....Malo putovanje (bar mislima) na jedno manje ostrvo u Jadranskom moru i ne zvuči tako loše...Pa idemo li u taj Burano?
Mislim da kada čujete nešto ovom ostrvcu i vidite njegove slike zasigurno nećete odbiti ovaj predlog...Ovo ostrvce se nalazi nedaleko od same Venecije...Pa moglo bi se reći da čak pomalo i potseća na Veneciju,verovatno zbog kanala koji su ispresecali ovo malo ostrvce...Ali svakako po izgledu nije ni nalik Veneciji...Ovo ostrvo u Italiji možda jeste maleno,ali to ga ne sprečava da bude prepuno šarma,lepote i boje.Zbog kuća na ovom ostrvu koje su obojene u dugine boje po statistici ovo je jedan od najposećenijih i najfotografisanijih lokacija u Italiji.Osim po kućama duginih boja ovo ostrvo koje se nalazi na svega 40-ak km od Venecije je takođe poznato po čipki.Niko sa sigurnošću zapravo ne zna zašto je svaka kuća na ovom ostrvu druge boje,ali prema jednoj legendi kada su se ribari vraćali s mora kroz maglu nisu mogli da prepoznaju svoje kuće pa su ih zato od tada bojili različitim bojama...To bi bilo to što sam želela da vam napišem o ovom čarobnom mestu,a sada uživajte u fotografijama... :)
 I da to bi bilo to za ovaj post od mene,do sledećeg posta:Bye,bye <3:) 
Voli vas vaša

11 коментара:

 1. Svidja mi se način na koji pišeš :) mnogo lepo izgleda mesto

  Bacite pogled na moj blog i zapratite me, nova sam. Uzvraćam svima :)
  http://dejzi23.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 2. Baš su brutalne slike :)
  Super si sve napisala <3

  http://allforgirls14.blogspot.rs/2015/10/slovenija.html

  ОдговориИзбриши
 3. Odličan post.Slike su fantastične.:)

  http://modernhunterss.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 4. Baš imaš lep stil pisanja,a i ostrvce mi deluje veoma interesantno :)

  ОдговориИзбриши
 5. Ovo je tako dobro opisano,a sve na slikama je tako sareno i sve nekako podseca na radost,na ljubav i lepotu koja krasi ovo mesto. Zelela bih da se jednom nadjem tamo :)

  alijindnevnik.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 6. Posetila sam ovo mesto pre 2 meseca i zaista je magično. Tvoji opisi su prelepi. Istina je da je ovo mesto poznato po svojim šarenim kućama i po čipki :)
  Slike koje si izabrala su magične :) <3

  Girly world

  ОдговориИзбриши
 7. Vauu!! Haha
  Ovo je tako lepoo!!
  Super post!

  Poslala sam ti poruku na gmail!

  Novi post!
  milicinkutak123.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 8. Super post :)
  Ako mozes pogledaj moj blog i ako hoces uclani se uzvracam
  vannja9.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 9. prelijepe slicice..

  uzvracam follow:

  www.ertancic.blogspot.com

  ОдговориИзбриши