субота, 11. јул 2015.

Summer!



Kao što već i sami znate leto je već uveliko počelo a na internetu nas preplavljuju slike plaža,bazena,mora, vode,sunca,hrane....We heart it je bukvalno preplavljen...Slike su fantastične i prosto nekada vam bude krivo što se u tom trenutku ne nalazite na tom mestu...Verujte mi i ja sam zaluđena svom tom hrpom slika i obožavam da ih gledam...Iskrena da budem i ja volim,obožavam da fotografišem... P.S.Za 3 dana ekskurzije ja sam napravila 1071 sliku tj. bilo ih je više ali sam pobrisala nekih 100 slika koje su bile mutne,znači to je bilo ludilo. :D Nekom prilikom ću vam pokazati neke svoje slike za koje smatram da su prosto fantastično ispale... :) A sada ću i ja naravno kao i ogroman broj ljudi na internetu da vas preplavim slikama,naravno onim koje su po meni fantastične... :) 
























 
























Fotografišite svaki trenutak ovog leta jer leto 2015 neće da se ponovi,a nakon njega vam ostaju lepe uspomene na fotografijama i u sećanju... Znam da je tekst prekratak ali želela sam da napravim jedan ovakav post u kome će biti hrpa slika leta... :)












10 коментара:

  1. Hello from Spain: Nice photos. I just discovered your blog and I really like your blog. Right now I have a blog dedicated to Barbies dolls. Fashion and beauty are some of my passions. I invite you to visit: http://all4barbie.blogspot.com. If you want we kept in touch. I already made me a follower of your blog.

    ОдговориИзбриши
  2. http://thewhiteandgold.blogspot.com/2015/07/this-or-that-beauty-tag_11.html - nominovala sam te za tag, pogledaj ga i uradi ako ti se svidi :D

    ОдговориИзбриши
  3. Amazing post and pics :)

    *Xoxo
    - www.helenaprimeira.blogspot.pt
    - https://www.youtube.com/watch?v=u8FHHl3dT3g
    - https://www.facebook.com/PrimeiraPanos?ref=hl

    ОдговориИзбриши
  4. Obozavam tu aplikaciju, toliko puno inspiracija i odlicni fotografija! Super je tvoj post i svidja mi se izbor fotografija :)
    <3


    http://www.adelaacanski.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Jako dobar post, ako želiš bogledaj i ti moj blog ;)

    http://adnnaacorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши